MANGFOLDSMIKROFONEN

U.IMPACT DIVERSITY PODCAST HETER NÅ "MANGFOLDSMIKROFONEN"

Det er kun ved å delta på samtalen at du kan bidra til endring. Det er kun ved å dele at vi kan gjøre hverandre gode og læringskurven brattere. 

Mitt mål er å etterlate positive fotspor!


Vi utforsker Mangfold og Inkludering i perspektiv av å skape konkurransefortrinn for virksomheter. Selv om det diskuteres mangfoldsstrategier fra et samfunnsperspektiv, skapes det virkelige mangfoldet på mikronivå; rundt lunsjbordet, middagsbordet og i styrerommene.  Sammen med bedrifter, først og fremst i Norge, skal vi dele erfaringer og diskutere hvordan de lykkes med mangfold og inkludering som en del av sin strategi – på tvers av MENNESKER, MERKEVARER og PARTNERE. 


Podkasten retter seg mot det nordiske markedet og er på norsk. De få episodene som er på engelsk er etter ønske fra bedriften. 


MANGE SPENNENDE EPISODER VENTER FOR 2024!!!!

SESONG 2 - 2023

SESONG 1 - 2022

ENGLISH EPISODES (SEE FLAG)

We explore topics on Diversity and Inclusion to create competitive advantage. While society may discuss overall strategies, real diversity is created around the lunch table, the dinner table and in the boardrooms - at micro level. Here companies in Norway share experience on how they succeed with diversity and inclustion as part of their strategi - across PEOPLE, BRANDS and PARTNERS. Podcasts will mostly be held in Norwegian, but a few selected will be in English.